Zalaba Winery

„Miért is kellene nemesebb életcél, minthogy egyensúlyt teremtsek a szenvedélyem és a családom között, hogy kiegészítsék egymást, így próbálva létrehozni a tökéletes bort”

Zalaba József

…minőség 1910 – től

Kézmüves borászatunk Délszlovákiában, Muzsla községében található, amely 6,4 ha. Terül el. Mint az köztudott a Garammenti-hátságnak kiváló adottságai vannak a szőlőtermesztéshez és a jó borok készítéséhez, ami elsősoron a nagyszerű talajminőségnek és klimatikus körülményeknek köszönhető.  

A szőlőhegy  230 m tengerszintfeletti magasságban egy déli- délnyugati fekvésű hegyoldalban terül el, így megfelelő mennyiségű napsütés éri, melynek éves átlaga meghaladja a 2146 órát.

A föld összetétele vulkanikus eredetű, feketeagyag tartalmú, tetején löszréteggel, amely nagyszerű táptalaja a savasabb fehérboroknak minpl. Rajnai rizling, Sauvignon Blanc, valamint a könnyedebb de karakteresebb vörösboroknak, Merlotnak, Kékburgundinak egyaránt.

A szőlőfürtök szelektálva vannak, ami azt jelenti, hogy egy tőkén csak max 1 kg-nyi szőlőfürtöt hagyunk meg, így biztosítva boraink kiváló minőségét. Ezt tükrözi mottónk is, ” a minőség mindenekelőtt”.

Borainkat megtalálja:

Borkóstoló

Szeretettel várjuk Önt, barátait vagy akár üzleti partnereit pincészetünkbe, ahol a jó hangulat és a kulináris élmények garantáltak.

Legyen az családi vagy akár céges borkóstoló, számunkra egyértelmű az esemény teljeskörű szervezése, beleértve a kiszállítást vagy akár olyan kiegészítő szolgáltatásokat mint az élő zene vagy egy finom magyar gulyás bebiztosítása a Zalaba borászatban.

Borkóstolókat “házonkívül” is vállalunk, cégekhez, esküvőkre, vagy más rendezvényekre egyaránt. Extra szolgáltatásunk: a “zenés borkóstoló” melynek keretén belül biztosítjuk a tetszés szerinti élő zenét is a borkóstoló mellé, legyen szó kár hangulatos aláfestőzene vagy akár cigányzene.

Borkóstolót az alábbi elérhetőségeken rendelhet:

Tel: +421 908 775 148
Mail: sales@zalabawinery.com
Kapcsolattartó: Pereszlényi Csaba 

 

Miben segíthetünk? Borokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, a megfelelő helyre irányítjuk, ha egy jó bort szeretne. Minőség és szakértelem, ez a Zalaba Winery.

Lépjen velünk kapcsolatba !

Zalaba Dávidmanager

+421 908 472 479

sales@zalabawinery.com

Zalaba Józsefborász

+421 905 364 441

Pereszlényi Csabaüzletkötő

+421 908 775 148

sales@zalabawinery.com

Call Now Button